4/4/08

Presentació

Oriol Barri Costilludo, Barcelona 15.10.1975.

_Entrar en el camp del disseny d’interiors quant tenia 25 anys venint del mon de la joieria.
Treballà dos mesos a Londres en un estudi d’arquitectura quant encara no havia acabat els seus estudis d’interiorisme. Formà part d’aquest equip en la presentació a diversos concursos encarregant-se de l’elaboració de maquetes en resina i metall. Una d’aquestes maquetes fou exposada duran un mes al Victoria & Albert Museum de Londres.

http://www.myaa-arq.com

_L’últim curs d’universitat es presentà al concurs Habitàcola, convocat pel FAD, junt amb Elsa Yranzo i Priscilla Peres. El seu projecte es tractava d’un centre d’acollida per a dones maltractades en un local en desús del districte del 22@.
Aquest projecte rebria un premi i seria mes tard exposat a l’edició del 2005 de Casadecor, reben molt bones critiques en algunes publicacions.


http://www.casadecor.org/exposiciones/2005/planos_barcelona_00/mapa38.html
http://arq-infad.arqa.com/habitacola2005/Nota_de_Prensa.pdf

_Actualment treballa en un estudi d’arquitectura a Barcelona i prepara l’apertura d’un estudi de disseny junt amb la seva sòcia Leti Martínez.

_Recentment s’ha presentat a la convocatòria internacional del concurs “C Design - Combine Connect Create”, convocat per Citroën en motiu de l’edició del “Salone Internazionale del Mobile”de Milan d’aquest any 2008.
Concurs en el que ha estat seleccionat, junt amb set projectes més, com a finalista entre els 300 projectes presentats.
L’entrega de premis es realitzarà el dia 16 d’Abril. On es farà públic el resultat i el nom dels tres guanyadors d’aquest concurs.

http://www.citroen.it/aree/citroen_italia/news/dettaglio.aspx?id=203
http://www.artelabonline.com/articoli/view_article.php?id=1394
http://www.wikio.it/news/Barri+Oriol?wfid=48696961